Slide background

“Het online verkopen van onze eigen producten zoals Zeckenrollen is een lange leerweg geweest van vallen en opstaan. Als internet ondernemers hebben we aan den lijve ondervonden hoe lastig het kan zijn om 1) goede verkooppagina’s te ontwikkelen die echt converteren en 2) hoe moeilijk het is om bijvoorbeeld in Google Adwords, een succesvolle PPC campagne op te zetten en deze winstgevend te houden. Na veel “trial and error” zijn wij erin geslaagd om onszelf de juiste technieken meester te maken. Technieken voor het ontwikkelen van goede verkooppagina’s en technieken voor het genereren van hoge kwaliteit traffic via Google Adwords, Bing Ads, etc. 
Onze dienstverlening is dus niet gebaseerd op alleen academische of technische online marketing kennis, maar bovenal op jarenlange praktijkervaring: zelf doen, zelf doen en nog eens zelf doen. En niet zomaar zelf doen: zelf doen voor eigen rekening en risico! Dat is één van de dingen die ons niet alleen anders, maar ook beter maakt dan de meeste internet marketing consultants.”

S.R. van Roekel
directeur en founder van Roekel & Dalsum B.V.

Over Roekel & Dalsum Consulting

Wij zijn een toonaangevende groep van ervaren Online Marketing consultants. In Nederland zijn wij marktleider op het gebied van online channel development, website optimalisatie en zoekmachine marketing. Roekel & Dalsum is gevestigd te Amsterdam en Londen.

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in het opzetten en runnen van onze eigen pay-per-click campagnes op Google, Bing, Yahoo en diverse 2nd tier zoekmachines, hebben we in 2008 besloten om onze kennis en praktijkervaring met zoekmachine marketing & website optimalisatie te delen met andere ondernemers.

We hebben geruime tijd daadwerkelijk onze eigen producten op een winstgevende manier in de markt gezet met behulp van goede verkooppagina’s en effectieve advertentiecampagnes op zoekmachines. Daardoor zijn we een groot scala aan technieken meester geworden die ons tot experts maakt op het gebied van online channel development en we verkopen ons allereerste product –de Ixogon Zeckenrollen – een product tegen teken, nog steeds met zeer veel succes online. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn onze online sales van de Zeckenrollen vervijfvoudigd in de afgelopen 3 jaar alleen. Dat resultaat is vrijwel volledig te danken aan onze online marketing activiteiten.

Onze missie

Onze missie is om het u als internet ondernemer mogelijk te maken om meer winstgevende en meer sales-genererende online channels te creëren. Dat doen we door kennisoverdracht, advies en implementatie.

Onze unieke methode

Wij hebben onze eigen analyse methodiek ontwikkeld waarmee we op een uiterst effectieve en systematische wijze online verkoopkanalen kunnen opzetten, optimaliseren en winstgevend maken. Onze Conversion Optimization Formula is in-house ontwikkeld en uniek. Wij werken dus niet met ad hoc “gut-feeling” besluiten, maar met systematische analyse van uw verkooppagina’s en van uw Google Adwords campagnes.

Kennis van IT technische en marketing aspecten

Ons team bestaat uit een gebalanceerde groep van mensen met een IT-technische achtergrond en mensen met een (online) marketing achtergrond. Wij snappen dat het niet genoeg is om alleen de systemen te kennen, maar dat kennis van uw klant, uw markt, en uw product of dienst van cruciaal belang is.

Tegelijkertijd snappen we dat IT-technische kennis van essentieel belang is om een verkooppagina of een zoekmachine campagne echt succesvol te kunnen maken. Wij hebben de benodigde vaardigheden en kennis van beide vakgebieden in huis. Dit stelt ons in staat om ijzersterke online verkoopkanalen te ontwikkelen.

Een aantal principes van onze benadering:

  1. Wij geloven dat de meeste ondernemers op zoek zijn naar een complete, geïntegreerde, alles-in-1 oplossing waarbij excellente online verkoopkanalen worden gecreëerd. Wij zetten alles in een keer structureel en langdurig goed weg.
  2. Wij vinden dat je eerst een goed ingerichte website of verkooppagina moet opstellen voordat je daar traffic naar toe gaat sturen. Wij kijken dus altijd eerst naar de content en lay-out-technische aspecten van een website en optimaliseren deze. Dus eerst website optimalisatie en daarna schaalvergroting met behulp van zoekmachine marketing.
  3. Onze marketing campagnes worden gedreven door het ROI (Return on Investment) principe. Iedere investering dient zichzelf terug te verdienen. Het ROI-principe is altijd leidend wanneer wij Google Adwords of Bing campagnes opzetten voor onze klanten.
  4. Wij geloven dat “hands on” praktijkervaring van cruciaal belang is bij het opzetten van winstgevende online channels. Wij hebben niet alleen voor onze klanten maar juist ook voor onszelf, uiterst succesvolle online channels gecreëerd. We hebben jarenlange ervaring met het internationaal, succesvol verkopen van onze eigen producten, waaronder de Zeckenrollen.
  5. Onze kracht ligt in ons vermogen om een totaaloplossing te bieden: Eerst realiseren we de content, visuele en technische optimalisatie van een website en vervolgens genereren we een stroom aan hoge kwaliteit traffic. Zo krijgt u zowel een betere conversie-ratio als een hoger aantal absolute conversies.

Aarzel niet en neem contact met ons op

De One-Stop-Shop voor MKB ondernemer

Veel online marketing bedrijven bieden u alleen 1 bepaalde soort dienst aan, bijvoorbeeld Adwords Campagne Advies, website development & design of Search Engine Optimization (SEO) diensten.
Misschien werkt zoiets voor u…maar wij geloven niet in zo’n gefragmenteerde werkwijze. Als uw website en verkooppagina’s qua content, HTML-technische en visuele aspecten namelijk onder de maat zijn, dan heeft u vrijwel niets aan een professionele Adwords campagne van een externe adviseur. De betaalde traffic die naar uw site wordt gestuurd zal namelijk nog steeds niet goed converteren omdat de infrastructuur van uw website niet goed is.

En het tegenovergestelde is ook zo: Als uw website of andere verkooppagina’s vanuit een conversie oogpunt optimaal zijn ingericht, dan heeft u daar nog steeds bitter weinig aan als er geen bezoekers naar uw site komen. U heeft dus of een zeer goede en kosteneffectieve Adwords campagne nodig of u moet ontzettend veel organische traffic binnenhalen. En dat laatste is gewoon zeer lastig – ondanks wat SEO- specialisten u vertellen. De dagen dat u met een paar SEO aanpassingen in de top-10 van Google stond, behoren reeds lang tot het verleden.

Goed, wij geloven dat je het in 1 keer goed moet aanpakken: eerst de infrastructuur en content van je website / verkooppagina op orde brengen en vervolgens massa’s hoge kwaliteit traffic naar je -voor conversies geoptimaliseerde- site toesturen. Dat is onze benadering. En wij weten uit ervaring dat dat in 99% van de gevallen wèl werkt.

Deze integrale alles-in-een benadering is extreem aantrekkelijk voor MKB ondernemers die alles in 1 keer goed willen regelen en die snel resultaten willen zien. Deze werkwijze onderscheidt ons van vele internet dienstverlenings bedrijven: Wij zijn Online Channel Developers.

Onze mensen

Binnen Roekel & Dalsum zijn twee teams van experts werkzaam: online marketing trainers en online channel engineers.

Onze trainers hebben ruime ervaring in het trainen van ondernemers in diverse online marketing disciplines. Met name zijn zij gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van effectieve online verkoopkanalen. Zij helpen u de diverse aspecten van online channel development en online marketing te doorgronden, zodat u vervolgens zelf in staat bent om, bijvoorbeeld, online verkooppagina’s te optimaliseren of Google Adwords campagnes op te zetten.

Onze gecertificeerde online channel engineers beschikken over uitgebreide internationale ervaring op het gebied van Online Channel Development. Zo hebben we online sales channels en zoekmachine marketing campagnes opgezet in verschillende marktgebieden (o.a. Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk en Nederland) en binnen verschillende sectoren.

Iedereen bij Roekel & Dalsum heeft de drive om te excelleren in online channel development en om deze kennis en vaardigheden met online ondernemers te delen. Voor u betekent samenwerking met ons: meer verkopen tegen minder kosten!

Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen? Stuur ons een bericht, wij horen graag van u.