Client

Green Growth – Phyto4Life

Green Growth is de fabrikant / groothandel in marine phytoplankton. Dit is een bepaalde vorm van zee-alg die uitermate geschikt is voor menselijke consumptie en die veel omega-3 en gezonde vitamines en mineralen bevat. Voor Phyto4Life hebben wij zowel de website als de verkooppagina’s van Amazon geoptimaliseerd.

Phyto4Life Website: http://www.phyto4life.com

Green Growth over Roekel & Dalsum

Green Growth over Roekel & Dalsum

“Ik ben zeer blij met de diensten van Roekel & Dalsum. Dankzij hun gratis analyse heb ik inzicht gekregen in de sterke en zwakke punten van mijn Amazon verkooppagina’s. Ik wilde mijn online verkopen via Amazon al een tijd verbeteren, maar wist niet precies hoe ik te werk moest gaan. De consultants van Roekel & Dalsum hebben mijn Amazon pagina’s doorgelicht, nieuwe verkoopteksten geschreven en de technische elementen op orde gebracht. Ook hebben ze een strakke visuele vormgeving aan de pagina’s gegeven. Binnen enkele weken merkte ik het resultaat: opeens ging mijn Amazon pagina goed lopen en werden er in plaats van enkele produkten per week nu tientallen verkocht.
Gezien de zeer goede verkoopresultaten op Amazon, heb ik ook besloten om mijn website en online shop onder handen te laten nemen. En ook via deze channels komen de eerste verkopen al binnen! Ik ben super blij met het resultaat en raad het iedereen aan die online zijn producten beter wil gaan verkopen.”

Gijs Starre – directeur Green Growth