Client

Ixogon Zeckenrollen

Zeckenrollen is het eigen product van Roekel & Dalsum B.V. Het is een uiterst effectief product tegen teken dat in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op de markt wordt gebracht. Het is een schoolvoorbeeld van hoe een product van nul verkopen online, naar duizenden verkopen per maand kan gaan, puur door website optimalisatie, effectieve zoekmachine marketing en verbeterde organische rankings.

Ixogon Zeckenrollen website: http://www.zeckenrollen.de

R. van Dalsum over Ixogon Zeckenrollen

Ixogon Zeckenrollen

“We zijn in 2010 pas echt begonnen met het online verkopen van onze Zeckenrollen. Dat doen we via twee kanalen: Amazon en onze eigen website. Door het technisch optimaliseren van onze HTML, door het gebruik van de juiste keywords en door goede, relevante content en visuele presentatie hebben we gaandeweg een super goed converterende site in elkaar weten te zetten. Parallel daaraan hebben we via (met name) Google Adwords veel traffic naar de site gestuurd. Door trainingen en door trial & error hebben we ons precies die technieken meester gemaakt die ons in staat stellen om continue de kwaliteit van onze traffic te verhogen. Dat betekent dus: meer verkopen tegen minder kosten.

We gaan nu ons vierde jaar in met de online sales en het gaat ontzettend goed. Sterker nog: Ieder jaar verdubbelen we onze online sales en onze winst stijgt per jaar gemiddeld met 150%. En dat is met name te danken aan onze praktijkervaring, onze online marketing kennis en onze continue drive om nieuwe technieken te leren, toe te passen en te verbeteren. Graag delen wij onze kennis en ervaring met andere MKBers om ze te helpen succesvolle online channels te ontwikkelen, binnen iedere sector, waar ook ter wereld.”

R. van Dalsum – marketing director Roekel & Dalsum B.V.