Slide background

Website Optimalisatie

Website optimalisatie

Dit is de eerste stap in het Online Channel Development proces: Wij implementeren tekstuele en visuele technieken die u in staat stellen om veel meer uit uw huidige website bezoekers te halen. Wij zorgen zowel voor goede, converterende teksten als voor een geoptimaliseerde technische structuur. Denk aan lay-out, buttons, images, HTML-tag structuur, etc. Daarbij is alles gericht op het realiseren van een beter converterende website of webpagina.
Dat betekent in de praktijk dat we drie aspecten van de website optimaliseren:

  • de visuele weergave
  • de content van de pagina’s
  • de technische structuur en SEO aspecten

perceptionVerbeterde visuele weergave

Bezoekers van uw website concentreren hun aandacht op bepaalde gedeeltes van de pagina. Het is belangrijk dat zowel de content als afbeeldingen zo worden gepresenteerd dat ze de aandacht van de bezoeker trekken en weten vast te houden. Dit heeft namelijk een bewezen conversieverhogende werking. Wij stroomlijnen en structureren tekst, bullets, headings, afbeeldingen, etc. op zo’n manier dat het zich laat vertalen in meer sales.

Verbeterde content

Het is bekend dat mensen websites niet woord voor woord lezen. Mensen scannen een website. Ze lezen bijvoorbeeld in eerste instantie alleen de titels en de bullets. Pas als ze echt geïnteresseerd zijn, gaan ze de “echte tekst” lezen. Bovendien is de aandacht van de lezer doorgaans zeer beperkt. Dat betekent dus dat het van cruciaal belang is dat de tekst die uw bezoeker leest ook ijzersterk is. Onze professionele copywriters schrijven voor u scherpe, overtuigende en conversieverhogende teksten.

Verbeterde technische structuur & SEO

Wist u dat het koopgedrag van uw klanten sterk wordt beïnvloed door zaken als de laadsnelheid van uw website en gebruikersvriendelijke paginakoppelingen?  Wij passen de juiste html tags, menustructuur en paginakoppelingen toe en zorgen voor verbeterde laadsnelheid. Zo wordt uw website niet alleen gebruikersvriendelijker en dus beter geschikt voor conversies, uw site wordt bovendien beter gevonden door Google en andere zoekmachines! Een goede technische structuur bevordert namelijk de vindbaarheid van uw site en dat betekent weer meer gratis (organische) bezoekers.

Klaar voor de volgende stap

Zodra uw website of salespagina geoptimaliseerd is, zal het percentage mensen dat converteert / koopt toenemen. Nu bent u klaar voor de volgende stap: schaalvergroting. Hierbij sturen wij grote hoeveelheden hoge kwaliteit traffic naar uw site met behulp van zoekmachine marketing campagnes – bijvoorbeeld Google Adwords.

gerelateerde artikelen