Slide background

Zoekmachine Marketing

trafficmensenWij brengen u hoge kwaliteit bezoekers

Een belangrijk onderdeel van het creëren van een succesvol online channel is het aantrekken van de juiste bezoekers naar uw website. Van belang is daarbij dat er grote hoeveelheden hoge kwaliteit traffic naar uw website gaan. Met hoge kwaliteit bedoelen we bezoekers waarvan wij weten dat het veel waarschijnlijker is dat ze zullen converteren. Onder converteren verstaan we simpelweg dat bezoekers doen wat u wilt. Bijvoorbeeld uw product kopen of het contact formulier invullen etcetera. Voor u betekent dat meer sales tegen minder kosten.
Wij genereren deze traffic met behulp van zoekmachine marketing (SEM) campagnes in Google Adwords, Bing Ads en minder bekende maar zeer effectieve andere platformen.

Met behulp van gestroomlijnde zoekmachine marketing campagnes

Zoekmachine marketing campagnes zijn een vorm van pay-per-click (PPC) marketing campagnes. Dat betekent dat u alleen betaalt als er iemand op uw advertentie klikt. Wij werken hoofdzakelijk met Google Adwords en Bing Ads omdat wij uit ervaring weten dat we in staat zijn om via deze zoekmachines hoge kwaliteit traffic te genereren voor onze klanten.

Vergis u niet: Google Adwords is misleidend eenvoudig…

De meeste ondernemers die online (proberen te) verkopen, werken met Google Adwords. Google maakt het adverteerders zeer gemakkelijk om een campagne op te zetten en van start te gaan. Dat is natuurlijk mooi. Het probleem is alleen vaak dat veel ondernemers meer geld kwijt zijn aan Adwords dan dat het ze oplevert. De praktijk leert dat er veel kennis van zaken nodig is om een goede zoekmachine marketing campagne op te zetten. Met goede campagne bedoelen we hier een campagne die ook daadwerkelijk economisch verantwoord is. Een campagne dus, die èn winstgevend is èn bovendien voldoende schaalgrootte heeft.

Onze Adwords experts hebben jarenlange ervaring met het opzetten van zulke goede campagnes. Onder een diagram van de werkwijze die onze experts hanteren bij het opzetten van effectieve, winstgevende SEM campagnes.

ppc conversion booster formula

Hoe wij u in de praktijk helpen met het aantrekken van bezoekers

In overleg met u bepalen we wat realistische targets zijn. Daarbij werken we altijd op basis van het ROI (Return on Investment) principe: iedere euro die u in een campagne steekt, zal zich zelf terug moeten verdienen.

Wij zetten een goed gestructureerde en gestroomlijnde campagne voor u op en leveren deze bij u aan. Vervolgens heeft zelf de volledige controle en het beheer over uw budget. Ook kunt u iedere wijziging die u wenst zelf aanbrengen.

Als u er voor kiest om onze expertise te benutten dan kiest u voor professionele Adwords campagnes (of andere SEM campagnes) die een langdurige positieve impact zullen hebben op uw online sales. Deze investering is eenmalig. U heeft dus geen onderhoudsabonnenment of andere contracten met ons. Mocht u wel behoefte hebben aan het volledig uitbesteden van het beheer van uw SEM campagnes, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Wilt u de mogelijkheden nader met ons bespreken: neem contact op.

Wilt u zelf meer weten over hoe u effectieve en winstgevende zoekmachine marketing campagnes opzet, volg dan een van onze gespecialiseerde trainingen.

gerelateerde artikelen