Roekel & Dalsum B.V. uw affiliate parter?

Wij zouden graag affiliate willen worden van uw programma en zowel uw absolute aantal conversies als uw conversie ratio willen verhogen met onze remarketing campagnes.
We hebben opgemerkt dat veel bedrijven en andere organisaties deze extreem effectieve manier van internet marketing niet gebruiken en daarmee een hoop winst laten liggen. Remarketing is geen keyword marketing en heeft geen invloed op bestaande campagnes die u heeft lopen. Onze remarketing campagnes kunnen volledig worden afgestemd op uw branding strategie.
Roekel & Dalsum B.V. zijn ervaren experts op het gebied van remarketing en zouden ook u graag van dienst willen zijn als affiliate.

Hieronder kunt u meer lezen over remarketing, onze werkwijze en uw voordelen.

 

Remarketing: haal meer uit de bezoekers die uw website hebben verlaten!

Gemiddeld levert slechts 2% van de website bezoekers daadwerkelijk een conversie op. Laten we het nu eens niet hebben over die 2% succes, maar over die 98% die we niet binnenhalen.  Veel bedrijven en andere organisaties schrijven deze niet direct converterende bezoekers – die 98% dus – af.  Dat is jammer want juist hier is ontzettend veel winst te behalen.
Maar de vraag blijft natuurlijk: hoe haal je meer uit die 98% vertrekkende bezoeker?

Het antwoord op die vraag is: goede remarketing.

 

Wat is remarketing?

Remarketing is een online marketing methode, die u in staat stelt om mensen, die in het verleden uw website hebben bezocht, elders op internet te bedienen met gerichte beeld- en tekstadvertenties. De bekendste vorm is Google Remarketing. Remarketing is dus geen keyword marketing. Remarketing moet u eigenlijk zien als een geavanceerde vorm van database marketing.

 

Hoe werkt remarketing?

De basis van remarketing is vrij eenvoudig: U plaatst een klein codefragment – de remarketing tag – op uw website, bijvoorbeeld in de footer. Elke bezoeker van uw website zal nu door Google een cookie geplaatst krijgen op zijn computer.  Dit is geheel legaal en de bezoeker zal er niks van merken. Aan de hand van deze cookie wordt de bezoeker herkend op alle websites binnen het Google Display Netwerk.
Nu dat gedaan is gaan wij als volgt te werk: Wij maken verschillende “audiences” aan, bijvoorbeeld op basis van de url’s die wel of niet zijn bezocht door deze bezoekers op uw website. Zo is het bijvoorbeeld vaak zinvol om onderscheid te maken tussen bezoekers die wel in de webshop zijn gekomen en zij die daar niet zijn geweest. Elke audience krijgt een toegesneden, relevante advertentie te zien op pagina’s binnen het Google Display Netwerk. Zodra iemand op de advertentie klikt en converteert, is de campagne een succes.

Geen invloed op uw bestaande keyword-based search & display campagnes

Onze remarketing campagnes concurreren niet met uw bestaande Adwords campagnes en beïnvloeden op geen enkele wijze de biedprijzen van uw keywords of de positie van uw advertenties.

 

Enkele mogelijkheden met remarketing

  1. We kunnen met remarketing bijvoorbeeld de bezoeker benaderen die in de laatste koopfase is afgehaakt. Gerichte advertenties op het Google Display Netwerk met bijvoorbeeld relevante aanbiedingen of kortingen kunnen deze prospect alsnog over de brug helpen.
  2. Ook kunnen we bepalen in welk product of in welke dienst een bezoeker geïnteresseerd is en deze benaderen met advertenties die daarop gericht zijn.
  3. Cross-sell en Deep-sell: Bezoekers die al eens wat gekocht hebben kunnen worden benaderd met bijvoorbeeld met nieuwe diensten, producten, collecties, tijdelijke acties, etc.

 

Uw voordelen als u samenwerkt met onze remarketing experts:

  1. Vergroot uw reikwijdte en verhoog uw contactfrequentie met uw klanten en prospects: wij helpen u om via het Google Display Netwerk uw prospects op een zo breed mogelijk en frequent mogelijke manier te bereiken.
  2. Optimale audience indeling: Op basis van onze ruime ervaring zetten we een optimale audience indeling op waarbij we rekening houden met klantmotivatie en looptijd (custom combination lists & membership durations)
  3. Sterke Ad copy: Onze ad copy writers weten uit ervaring wat werkt voor welke remarketing audiences en wat niet.
  4. In harmonie met uw bedrijf: Uiteraard laten we de corporate identity van uw bedrijf niet buiten beschouwing. We zullen bijvoorbeeld niet ongewenst de naam of het logo van uw bedrijf gebruiken bij door ons geschreven of gegeneerde ads.
  5. Remarketing gestoeld op PPC know-how en ervaring:  Een groot deel van de technieken die kan worden toegepast bij remarketing vereisen een solide kennis van Pay-per-click (PPC) marketing. Wij beschikken over deze kennis en praktijkervaring en delen die graag met u.
  6. Technische implementatie: Wij beschikken over diepgaande kennis van alle IT-technische aspecten die komen kijken bij het opzetten en stroomlijnen van remarketing campagnes.
  7. Gemak & Inzichtelijke rapportage: Als u besluit uw remarketing aan ons uit te besteden, kunt u rekenen op heldere verslaggeving. U hebt geen omkijken naar uw campagnes en kunt er gerust op zijn dat deze op een zo efficient en effectief mogelijke manier worden gerunned door mensen die zich volledig hebben gespecialiseerd in Pay Per Click Marketing.