Online Channel Development

Wat is Online Channel Development?

Online Channel Development is het proces waarbij online verkoopkanalen zoals, bijvoorbeeld, websites, webshops en Amazon verkooppagina’s zó worden verbeterd dat ze meer verkopen of andere soorten conversies gaan genereren. Het Online Channel Development proces bestaat uit twee fases: website optimalisatie en zoekmachine marketing.

Onze werkwijze

online channel development proces

Het online channel development proces

Eerst maken wij een analyse van uw webshop en toetsen de kwaliteit van uw online verkoopkanalen aan een aantal relevante criteria. Zo wordt inzichtelijk op welke punten uw website kan worden verbeterd om meer conversies te kunnen genereren. Vervolgens gaan we aan de slag met de feitelijke website optimalisatie.

Zodra de website is geoptimaliseerd, beginnen we met het genereren van grote hoeveelheden hoge kwaliteit bezoekers die we naar uw site sturen zodat deze bezoekers daar kunnen converteren. Deze hoge kwaliteit potentiële klanten, genereren wij met behulp van extreem relevante zoekmachine marketing campagnes in bijvoorbeeld Google Adwords.

Deze bron van nieuwe bezoekers is niet iets tijdelijks: Onze eenmalige inbreng heeft een structurele, positieve impact op uw online sales. Zo krijgt u geoptimaliseerde verkooppagina’s en toegang tot vele extra potentiële klanten.

Succesvol online verkopen is dus een kwestie van het hebben van de juiste, voor conversies geoptimaliseerde webpagina èn het kunnen genereren van de juiste, hoge kwaliteit traffic. Deze twee aspecten – webpagina kwaliteit & traffic kwaliteit – gaan altijd hand in hand. Dit is de sleutel tot succesvol online verkopen.

Wij verbeteren uw online verkooppagina’s en brengen u meer hoge kwaliteit-bezoekers, zodat u meer gaat verkopen en betere marges maakt.

Herkent u zich in één van onderstaande situaties?

  • Ik heb een website met shop en ik krijg redelijk wat bezoekers, maar er wordt niet of veel te weinig verkocht…
  • Ik heb een website met shop en ik verkoop af en toe iets maar ik heb gewoon veel te weinig bezoekers…
  • Ik heb een website met shop maar er gebeurt gewoon vrijwel niets: weinig bezoekers en vrijwel geen of helemaal geen conversies…
  • Ik heb op dit moment nog geen online verkoopkanaal (bijv. webshop of Amazon-pagina), maar wil graag weten hoe ik deze effectief op moet zetten…
  • Ik verkoop mijn producten via Amazon maar de verkoop loopt niet goed genoeg…
  • Ik heb een Adwords campagne(s) waarmee ik traffic naar mijn site trek, maar de conversies zijn laag en de kosten zijn te hoog…
  • Ik wil meer leads en verkopen genereren met mijn website en andere online channels en ik wil betere marges gaan maken…

Als een van de bovenstaande omschrijvingen op u van toepassing is, neem dan contact met ons op voor een professionele analyse van uw website / online verkoopkanalen en krijg inzicht in hoe u uw online business winstgevender maakt.